Hinnoitteluohjeet

  • Kirpputorillamme käy ainoastaan kirppisvaraus.fi:ssä tehdyt viivakoodihintalaput!
  • Saat ensimmäisen varauksen yhteydessä kirppisvaraus.fi-tunnukset tai liitämme olemassa olevan kirppisvaraus.fi-tunnuksesi kirpputoriimme tai voit rekisteröityä itse uutena asiakkaana https://www.kirppisvaraus.fi/poytaparkki/.
  • Hintalappuarkit voi luoda valmiiksi milloin vain ollessasi kirjautuneena kirppisvaraus.fi sivustolla, mutta tulostus onnistuu vasta kun vuokrajakso on varattu.
  • ET VOI KÄYTTÄÄ SAMAA HINTALAPPUA KAHTA KERTAA. ÄLÄ SIIS TULOSTA TAI KOPIOI SAMAA HINTALAPPUARKKIA KAHTA KERTAA, VAAN TEE AINA OMA HINTALAPPU JOKA TUOTTEELLE.

Hinnoitteluun on 2 vaihtoehtoa:

1. Tuotenimikekohtainen myynnin seuranta verkossa

Kirjaudu kirppisvaraus.fi sivustolle. Oikeassa yläkulmassa etunimesi kohdalla avautuu nuoliväkäsestä valikko, valitse >tuotteiden hinnoittelu ja sitten >luo uusi hinnoitteluarkki. Lisää riveille lyhyt kuvaava tuotekuvaus ja hinta. Tallentaa arkki välillä AVOIN-tilassa ettet menetä jo täyttämiäsi tietoja, sillä jos poistut koneelta hetkeksi kirppisvaraus.fi-kirjautuminen vanhenee ja tiedot häviää.

Kun arkki on tallennettu VALMIS-tilassa, on se valmiina tulostamista varten.

Kun hintalaput tehdään edellä mainitulla tavalla, voit seurata myyntejä verkossa reaaliaikaisesti tuotenimikkeen tarkkuudella.

2. Käsin täytettävät, summakohtainen myynnin seuranta verkossa

Toimi samoin kuin kohdassa 1, mutta jätä tyhjäksi tuotenimike ja hinta, tallenna VALMIS-tilassa.

Tässä tapauksessa myyntitilanteessa järjestelmään rekisteröityy ainoastaan tuotteen hinta, käsin kirjoittamaasi tuotenimikettä ei myyntiseurannassa näy.

Jos haluat tulostuttaa avoimet hintalaput meillä, sinun ei tarvitse luoda hintalappu-arkkia, vaan me hoidamme sen puolestasi.

Molemmissa tavoissa voit tulostaa hintalaput itse, tai tulostuttaa ne meillä, kun myyntipaikkaan on voimassa oleva varaus.
Meillä tulostettuna on paperiarkki 0,10€/kpl ja tarra-arkki 0,50€/kpl.

TULOSTUSOHJEET

Suosittelemme käytettävän Adobe Acrobat Readeria ja tulostusasetuksissa mukautettu skaalaus 94%.

Mukautettu skaalaus - Adobe Acrobat Reader

Mukautettu skaalaus – Adobe Acrobat Reader

Lataa Adobe Acrobat Reader täältä: https://get.adobe.com/fi/reader/

Kiinnitä hintalaput huolella, niin ettei viivakoodi vahingoitu ja se on viivakoodinlukijalla helposti luettavissa.
Hintalaputtomia tuotteita ei myydä.

  • Myyntien seuranta tapahtuu verkossa.
    Voimme myös tarvittaessa tulostaa otteen myydyistä tuotteista.
  • Jos haluat alentaa yksittäisten tuotteiden hintaa, joudut vaihtamaan uuden hintalapun.
  • Jos haluat alentaa kaikkien myytävien tuotteiden hintaa esimerkiksi -50%, ilmoita siitä meille ja teemme muutoksen myyntijärjestelmäämme, jonka jälkeen kaikki myyntipaikkasi tuotteet myydään automaattisesti -50% alennuksella. Myyntipaikan yhteyteen tulee laittaa ilmoitus alennuksesta, jossa tieto voimassaoloajasta, paikkanumerosta ja asiakasnumerosi.