Logitech S315i ladattava iPod/iPhone 4 kaiutintelakka *MYYTY*

11,00 

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

iPhone 4 ja 4S sekä iPod yhteensopiva ladattava kaiutintelakka. Pystyy käyttämään myös muissa puhelimissa normaalin 3,5mm kuulokepiuhan avulla.

 

Logitech Rechargeable Speaker S315i -kaiuttimen avulla voit nauttia iPodin tai iPhonen musiikista joko kotona tai ulkona. Virransäästötilassa kuunneltaessa viihdettä riittää jopa 20 tunnin ajaksi.

Logitech Rechargeable Speaker S315i -kaiuttimen avulla voit kuunnella iPodin musiikkia ääneen joko kotona tai ulkona. Voit helposti kuljettaa musiikkia mukanasi joko kotona tai kaupungilla tahtiakaan menettämättä (jopa 20 tunnin ajan virransäästötilassa). Telakkaliittimen avulla voit kuunnella ja samalla ladata iPhonea sekä kaikkia iPod-malleja. Mukautetut ja laadukkaat kaiutinelementit toistavat suosikkikappaleidesi korkeat ja matalat äänet tarkasti, joten kuulet jokaisen nuotin kirkkaasti. Etkö omista iPodia? Ei hätää. Kaiutin tukee apuliitäntänsä välityksellä muita kannettavia musiikkisoittimia, joten voit kuunnella mitä tahansa äänilähdettä, jossa on tavallinen 3,5 mm:n stereoliitäntä.

– Kaiutin on ladattava, joten voit kuunnella musiikkia jopa 20 tuntia (virransäästötilassa) menettämättä tahtiakaan.
– Solakan ja kannettavan muotoilun ansiosta kaiutinta on helppo kuljettaa mukana – joko kotona tai kaupungilla
– Kaiuttimessa on Made for iPod / Works with iPhone -ominaisuudet, joten voit ladata iPhonen ja kaikki iPod-mallit telakkaliittimen välityksellä musiikkia kuunnellessasi.
– Mukautetut ja laadukkaat kaiutinelementit toistavat suosikkikappaleidesi korkeat ja matalat äänet tarkasti, joten kuulet jokaisen nuotin kirkkaasti.
– Kaiutin tukee apuliitäntänsä välityksellä muita kannettavia musiikkisoittimia, joten voit kuunnella mitä tahansa äänilähdettä, jossa on tavallinen 3,5 mm:n stereoliitäntä.